Actueel

Nieuwsberichten van en over onze welzijnsvereniging.

Stel je verkiesbaar voor de Villandry ledenraad!

Lisette van Ooste
12/1/2023

DENK MEE, DOE MEE, BESLIS MEE

Villandry is al meer dan honderd jaar dé Welzijnsvereniging van, voor en door medewerkers in het Openbaar Vervoer of daaraan gelieerd. Voor Villandry ligt er een mooie toekomst in het verschiet. Actieve leden met een groot netwerk zijn hierbij hard nodig. Immers, we zijn er met en voor elkaar. Kortom, er samen voor zorgen dat Villandry meegaat met de tijd en dat de leden sámen met het bestuur de vereniging toekomstbestendig maken. Ben jij die energieke netwerker die actief aan de slag wil voor Villandry? Meld je dan aan voor de ledenraad.

DIT DOET DE LEDENRAAD

Zorgen dat de leden van Villandry écht meedenken over belangrijke onderwerpen van onze vereniging. En dat de koers van de vereniging aansluit bij de wensen van de huidige en potentiële leden. De ledenraad komt twee tot vier keer per jaar bij elkaar. Het voorstel is om de ledenraad te laten bestaan uit minimaal negen leden, gekozen door de leden voor een periode van 4 jaar. Ieder lid mag een stem uitbrengen en het is de bedoeling om deze verkiezingen elke twee jaar te laten plaatsvinden. Om alle leden goed te vertegenwoordigen streven we naar een evenwichtige afspiegeling van de leden zodat er in algemene zin sprake is van onderlinge diversiteit.

Stel je verkiesbaar voor de Villandry ledenraad!

Ogen en oren van de vereniging Villandy.

Mening over plannen en meedenken over de uitrvoering.

Formele besluiten zolas bennoemen bestuursleden en voorzitter, goedkeuren jaarrekening en begroting.

WIL JIJ GRAAG EEN ACTIEVE BIJDRAGE LEVEREN?

Stel je dan verkiesbaar voor de Villandry Ledenraad. Stuur je contactgegevens, een korte motivatie (max. 100 woorden) en een leuke foto vóór dinsdag31 januari 2023 naar: info@villandry.nl. Gebruik als onderwerp: “aanmelding verkiezingen ledenraad.” Jouw gegevens worden vervolgens op de verkiezingssite van Villandry geplaatst. Medio februari, na de verkiezingen, wordt duidelijk wie er dan zitting zullen nemen in de ledenraad. 

Lisette van Ooste

Over de auteur:

Lisette van Ooste

Villandry wordt bestuurd door vrijwilligers die werkzaam zijn in het Openbaar Vervoer.