Over de vereniging

Het bestuur van onze welzijnsvereniging.

Bestuur van Villandry

Villandry is in 1907 opgericht als herstellingsoord voor OV-personeel. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een professionele welzijnsvereniging die een bijdrage levert aan het welbevinden van medewerkers binnen het Openbaar Vervoer.

Bram Schaper

Bram Schaper

Bestuurslid

Bram Schaper is Manager Service Stations bij de Nederlandse Spoorwegen. Bram is sinds december 2012 lid van Villandry en tevens bestuurslid.

Lees meer
Helen Koper

Helen Koper

Bestuurslid

Als bestuurslid houd ik me bezig met de medische commissie. Op deze manier hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan Villandry.

Lees meer
Lisette van Ooste

Lisette van Ooste

Bestuurslid

Ik heb ‘communicatie’ en de website in mijn portefeuille. Twee belangrijke onderwerpen, omdat we meer met elkaar kunnen als collega’s goed geïnformeerd zijn.

Lees meer
Lubbert Schenk

Lubbert Schenk

Bestuurslid

Sinds 1998 ben ik bestuurslid. Naast algemene bestuurlijke taken ben ik verantwoordelijk voor de commissie materiële hulpverlening.

Lees meer

Uitvoering Villandry

Alle administratieve en ondersteunde diensten van Villandry worden sinds 1 januari 2013 uitgevoerd door Patch in ’s-Hertogenbosch. Patch onderhoudt voor Villandry de ledenadministratie, behandelt alle declaraties en draagt zorg voor de betalingen. Verder zijn het de medewerkers van Patch die namens Villandry alle telefoontjes, e-mailberichten en brieven beantwoorden.