Van Villandry

Algemene informatie over onze welzijnsvereniging.

Algemeen

Villandry leden die werkzaam zijn in het openbaar vervoer zijn aangesloten bij onze Welzijnsvereniging. Wij verwerken gegevens van onze leden en van bezoekers van de website om onze dienstverlening zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Dat doen we in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) / privacy wetgeving.

In onze privacyverklaring lees je over wat de Villandry doet met jouw persoonsgegevens. Je kan onder meer inzien welke persoonsgegevens we van je verzamelen, waar we ze voor gebruiken en hoe lang we ze bewaren. Ook lees je wat je rechten zijn met betrekking tot je persoonsgegevens en hoe je gebruik kan maken van die rechten. Kijk ook op onze cookie statement en onze contactgegevens.

Villandry kan deze verklaring aanpassen, bijvoorbeeld naar aanleiding van een wetswijziging of een wijziging van het interne privacybeleid van Villandry.

Door gebruik te maken van deze website en/of door diensten of producten van ons af te nemen, ga je akkoord met ons privacybeleid. Als je vragen hebt, neem dan contact op via info@villandry.nl of 088 - 8471700.