Voor werknemers

We zijn er speciaal voor medewerkers in het OV.

Voor werknemers in het Openbaar Vervoer

Villandry biedt medewerkers in het Openbaar Vervoer passende zorgvoorzieningen en een tegemoetkoming in de zorgkosten tegen een minimale jaarlijkse contributie. Het gaat hierbij om kosten die niet onder de dekking van uw normale ziektekostenverzekering vallen. Inderdaad, Villandry is er voor ú.

Zekerheid

Voor een klein bedrag per maand kan iedereen die in het Openbaar Vervoer werkt lid worden van Villandry. En heeft u de zekerheid dat wij er voor u zijn als u hulp nodig heeft. Of dat nu fysiotherapie, een psycholoog of een opname in een herstellingsoord is. Tot en met speciale naschoolse opvang wanneer uw kind dat om medische redenen nodig heeft. Aansluiting bij Villandry heeft veel voordelen.

Voordelen Welzijnsvereniging Villandry

Voordelen

Voor een klein bedrag per maand kan iedereen die in het Openbaar Vervoer werkt lid worden van Villandry. U heeft de zekerheid dat wij er zijn wanneer u hulp nodig heeft.

Naar Voordelen
Vergoedingen bij Welzijnsvereniging Villandry

Vergoedingen

Villandry vergoedt zorgkosten volgens het overzicht vergoedingen. Het gaat hierbij om de vergoeding van kosten die niet onder de dekking van uw 'normale' ziektekosten verzekering vallen.

Naar Vergoedingen
Declaraties bij Welzijnsvereniging Villandry

Declaraties

Voor het declareren van uw rekeningen kunt u digitaal declaren. Controleer bij het verzenden van uw declaraties of u alle benodigde bijlagen heeft toegevoegd.

Naar Declaraties
Statuten bij Welzijnsvereniging Villandry

Machtigen

Wilt u helpen om onze administratieve lasten te verlichten? Laat ons dan uw contributie afschrijven via automatische incasso.

Naar Machtigen

Heb je een vraag?

Bekijk dan eerst de lijst met onze veelgestelde vragen. Hier vind je antwoorden op de meest voorkomende vragen die klanten zoals jij hebben gesteld. Staat je vraag er niet tussen? Zoek dan eens binnen onze kennisbank.