Voor werkgevers

De waarde van Villandry voor bedrijven.

Voor werkgevers in het Openbaar Vervoer

Villandry is sinds 1907 dé welzijnsvereniging van, voor en door medewerkers binnen het Openbaar Vervoer. En draagt met haar diensten en producten indirect bij aan het verlagen van ziekteverzuim. Bedrijven die zich verbinden aan Villandry, verbinden hiermee werknemers aan elkaar, creëren een community.

Communities horen bij deze tijd én passen goed in de cultuur van de organisaties en bedrijven in het Openbaar Vervoer. Een cultuur die zich uit in saamhorigheid, solidariteit, binding en verbinding. Kortom, Villandry is al meer dan honderd jaar een stabiele factor voor werknemers en werkgevers in het OV.

Over Villandry

Villandry is een onafhankelijke vereniging met ruim 9.000 leden. Villandry vergoedt behandelingen die buiten de ‘normale’ ziektekostenverzekering vallen, maar wel een bijdrage leveren aan het welbevinden en welzijn van uw medewerkers. En dat zonder enig winstoogmerk. Het bestuur van Villandry bestaat uit OV-collega’s. Zeer betrokken vrijwilligers die zich inzetten om de doelstellingen van de vereniging te realiseren. Het bestuur van Villandry wordt in haar werkzaamheden ondersteund door Patch. Dit marketing service bureau uit Den Bosch verzorgt uiteenlopende marketing- en administratieve activiteiten, waaronder de ledenadministratie en de declaratie-afhandeling.

De waarde van Villandry voor werkgevers

Villandry levert een bijdrage aan het welbevinden en welzijn van haar leden, allen werkzaam in het OV. Hiermee draagt onze vereniging indirect bij aan het verlagen van het ziekteverzuim in deze sector. Centraal hierin staat de solidariteitsgedachte: als lid zorg je niet alleen voor jezelf, je ondersteunt ook je collega’s. Ook werkgevers spelen een belangrijke rol bij het bevorderen van het welbevinden en welzijn van hun medewerkers. Samen kunnen we nog meer bereiken. Wij staan dan ook open voor uw ideeën voor nieuwe producten of diensten. Als werkgevers kunt u hiervoor contact opnemen met het bestuur via bestuur@villandry.nl. Wij zijn benieuwd naar uw suggesties.

"Villandry leeft al 100 jaar binnen het OV."

Heb je een vraag?

Bekijk dan eerst de lijst met onze veelgestelde vragen. Hier vind je antwoorden op de meest voorkomende vragen die klanten zoals jij hebben gesteld. Staat je vraag er niet tussen? Zoek dan eens binnen onze kennisbank.