Over de vereniging

Het bestuur van onze welzijnsvereniging.

Bestuur van Villandry

Villandry is in 1907 opgericht als herstellingsoord voor OV-personeel. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een professionele welzijnsvereniging die een bijdrage levert aan het welbevinden van medewerkers binnen het Openbaar Vervoer.

Abdoullah Chatrioui

Abdoullah Chatrioui

Regiomanager

In juni 2011 ben ik gestart als Hoofdconducteur bij NS. Na een paar jaar heb ik de overstap gemaakt naar Teammanager en heb ik diverse functies gehad als operationeel leidinggevende.’

Lees meer
Angela Kooij

Angela Kooij

Secretaris

Voor mij staat vast dat investeren in het welzijn en vervolgens de persoonlijke ontwikkeling op lange termijn voor personen én organisaties veel meer waarde creëert dan alleen het sturen op resultaat.

Lees meer
Bas von Königslöw

Bas von Königslöw

Penningmeester

Sinds 2021 ben ik als penningmeester bij Villandry. Van 2000 tot 2021 heb ik gewerkt als business controller bij NS na een loopbaan bij diverse (semi-) overheidsorganisaties.

Lees meer
Helen Koper

Helen Koper

Bestuurslid

Als bestuurslid houd ik me bezig met de medische commissie. Op deze manier hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan Villandry.

Lees meer
Lisette van Ooste

Lisette van Ooste

Bestuurslid

Ik heb ‘communicatie’ en de website in mijn portefeuille. Twee belangrijke onderwerpen, omdat we meer met elkaar kunnen als collega’s goed geïnformeerd zijn.

Lees meer

Uitvoering Villandry

Alle administratieve en ondersteunde diensten van Villandry worden sinds 1 januari 2013 uitgevoerd door Patch in ’s-Hertogenbosch. Patch onderhoudt voor Villandry de ledenadministratie, behandelt alle declaraties en draagt zorg voor de betalingen. Verder zijn het de medewerkers van Patch die namens Villandry alle telefoontjes, e-mailberichten en brieven beantwoorden.

Heb je een vraag?

Bekijk dan eerst de lijst met onze veelgestelde vragen. Hier vind je antwoorden op de meest voorkomende vragen die klanten zoals jij hebben gesteld. Staat je vraag er niet tussen? Zoek dan eens binnen onze kennisbank.