Actueel

Nieuwsberichten van en over onze welzijnsvereniging.

Oproep om zitting te nemen aan de Villandry ledenraad

24/5/2023

De afgelopen periode hebben enkele leden van de ledenraad helaas hun zetel moeten opzeggen. Daarmee zijn we op korte termijn op zoek naar nieuwe leden. 


De ledenraad zorgt ervoor dat leden van Villandry mee kunnen denken over belangrijke onderwerpen en dat de koers van de vereniging aansluit bij de wensen van huidige en potentiële leden. De ledenraad komt een enkele keren per jaar samen en neemt samen met het bestuur van Villandry de belangrijke beslissingen voor onze vereniging.

De ledenraad bestaat uit minimaal negen leden en ieder lid wordt benoemd voor drie jaar. Er drie leeftijdscategorieën benoemd, zodat van alle leden de verschillende levens- en leeftijdsfasen vertegenwoordigd zijn. In iedere categorie zijn minimaal drie leden benoemd. Op dit moment zijn we op zoek naar vier nieuwe leden. Dat wil zeggen één lid in de leeftijd tussen de 18 – 44 jaar; één lid in de leeftijd van 45 – 67 jaar en twee leden van 68 jaar of ouder. Wanneer er meerdere kandidaten zijn voor een leeftijdscategorie, zal er door middel van verkiezingen een keuze gemaakt worden. Wanneer dit het geval is, zal er een verkiezingswebsite online worden gezet op www.villandry.nl. Hier kunnen alle leden hun stem uitbrengen.

Wanneer er meerdere kandidaten zijn voor een leeftijdscategorie, zal er door middel van verkiezingen een keuze gemaakt worden. Wanneer dit het geval is, zal er een verkiezingssite online worden gezet op www.villandry.nl, waar de leden hun stem kunnen uitbrengen.

Bent u enthousiast over deelnemen aan de ledenraad, maar wilt u nog iets meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@villandry.nl. Vanuit daar wordt er contact met u opgenomen. 
 
Wilt u graag actief aan de slag voor Villandry? Meldt u dan nu aan voor de ledenraad. U stelt zich verkiesbaar door uw contactgegevens, een korte motivatie (max. 100 woorden) en een foto vóór 31 januari 2022 te sturen naar: info@villandry.nl. Gebruik als onderwerp: “aanmelding verkiezingen ledenraad.”